ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
 Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
 ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ
 ΠΡΟΪΟΝΤΑ
 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ    
Untitled Document

 


Η  εταιρεία WASTEC ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ AE ιδρύθηκε το 1995 από ανθρώπους με επιστημονική γνώση και μεγάλη ευαισθησία στα του περιβάλλοντος, και με σκοπό την αποτελεσματική και πλήρη κάλυψη των μεγάλων απαιτήσεων στον τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων, καθώς και την αναβάθμιση των συνθηκών διαβίωσης στις πόλεις μας. Στη συνέχεια η εταιρεία εισήλθε και στον Ενεργειακό τομέα και ειδικότερα στην παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές (ΑΠΕ) ή/και από απόβλητα.

Από την ίδρυσή της και μέχρι σήμερα, η εταιρεία μας με μακρόπνοο σχεδιασμό και επίμονα πελατο­κεντρικό προσανατολισμό, έχει διαγράψει μία πορεία σταθερής και δυναμικής ανάπτυξης, εδραιώνοντας την παρουσία της μέσα σε ένα άκρως ανταγωνιστικό και απαιτητικό περιβάλλον. Οι θεμελιώδεις αρχές και άξονες ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της ήταν και είναι η βέλτιστη κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών του κάθε πελάτη, η αξιοπιστία, η συνέπεια, και η παροχή ολοκληρωμένης τεχνικής υποστήριξης για όλα τα προϊόντα, με άρτια εκπαιδευμένους και εξειδικευμένους τεχνικούς.

Μέσω της αποκλειστικής συνεργασίας με κορυφαίους και καταξιωμένους στην Ευρώπη κατασκευαστικούς οίκους, η WASTEC προωθεί σε όλη τη χώρα πρωτοποριακό και καινοτόμο εξοπλισμό, μηχανήματα και οχήματα ειδικών περιβαλλοντικών εφαρμογών πολύ υψηλής ποιότητας, καθώς και εξοπλισμό για παραγωγή ενέργειας από ΑΠΕ, σχεδιασμένα και κατασκευασμένα σύμφωνα με τις αυστηρότερες αρχές διασφάλισης ποιότητας (ISO:9001 & 14001) και ασφάλειας χρήσης τους.

Η  επιστημονική και τεχνική κατάρτιση των στελεχών μας και η τεχνογνωσία που η εταιρεία μας έχει κατακτήσει στους πιο πάνω τομείς, μας επιτρέπει να παρέχουμε υψηλού επιπέδου τεχνικές συμβουλές, με σκοπό την βέλτιστη επίλυση των εκάστοτε αναγκών των πελατών μας, την επιλογής του καταλληλότερου εξοπλισμού και την εγκατάστασή του.

Η εταιρεία μας από το 2002 έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει το πλέον αξιόπιστο σύστημα διαχείρισης ποιοτικού management (ISO 9001:2000), που εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες της.

Επιπλέον παρέχουμε ολοκληρωμένη και αξιόπιστη Τεχνική Υποστήριξη (ανταλλακτικά, συντήρηση, επισκευές κλπ.) για όλα τα προϊόντα που προμηθεύουμε και για τα συστήματα που εγκαθιστούμε, μέσω εξειδικευμένων συνεργείων στελεχωμένων με ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς.

Το σημαντικότερο όμως για όλους εμάς δεν είναι κυρίως οι παραπάνω επιδόσεις, όσο η ανάπτυξη ενός σημαντικού δικτύου σε όλη την Ελλάδα με πελάτες απόλυτα ικανοποιημένους. Αυτή ακριβώς η πραγματικότητα μας γεμίζει με αυτοπεποίθηση και μας κάνει να αισθανόμαστε αισιόδοξοι για την πορεία της εταιρείας μας στο μέλλον.

Τέλος, η εταιρεία μας διατηρεί εγκαταστάσεις στις πόλεις της Αθήνας και της Λάρισας. Επίσης στην έδρα μας διαθέτουμε τις κεντρικές αποθήκες μας, συνολικής επιφάνειας 1000 m2.


wastec.gr © 2005 by netorama.gr